EN
Вход.
Нямате регистрация?
Регистрация.
Позволени са само букви на латиница.
Забравена парола.
EN

Как да ни откриете.

Офисът на ITCE се намира в Бизнес център МЕГАПАРК (червено-черна сграда, в непосредствена близост до The Mall). Входът към офисната част на бизнес центъра е с лице към паркинга на The Mall.
Сградата разполага с рампа пригодена за велосипеди и мотоциклети.

MENU EN
16 Feb

Въведение в новата сертификационна пътека на Майкрософт

 

Динамиката в развитието на новите технологии, дигиталната трансформация и иновациите започват да изискват все повече и повече нови умения и знания както на личностно, така и на корпоративно ниво. За да улесни този процес и да помогне на потребителите да са в крак с новите тенденции, Майкрософт представи наскоро нови сертификационни пътеки, съобразени с признати от индустрията области на компетенция.

Пет нови Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) и Developer (MCSD) сертификации бяха представени, за да помогнат на професионалистите да отговорят на технологичните нужди на пазара. Разликата между новите и старите сертификации се състои в това, че новите нямат изискване на подновяване на сертификацията след време. Докато предишните сертификати изискваха специални изпити за подновяване на всеки 2 или 3 години, новите предоставят възможности за поддържане на активна сертификация чрез полагане на изпит от списъка със свободно избираеми предмети, демонстриращи задълбочаването и развититето на уменията ви в определена сфера на постижения.

Повече информация можете да откриете на следните страници:

  1. Find the right IT certification
  2. New Microsoft Certification paths (pdf)

В допълнение, сертифицираните Майкрософт професионалисти, които успешно са придобили определен сертификат, сега могат лесно да споделят компетенциите и уменията си, благодарение на Digital Microsoft Badge („Дигитална Майкрософт Значка“). Тези „значки“ представляват дигитални версии на Майкрософт сертификации. Тяхното предназначение е да визуализират сертификациите и така да помогнат на Майкрософт професионалистите да демонстрират своите умения и сертификации в социалните мрежи, да персонализират своите подписи и да открият нови професионални възможности за развитие. Повече информация можете да откриете тук.

ITCE е партньор на Microsoft Learning и оторизиран тестови център на Pearson VUE и предлага подготовка за сертификация от екип от опитни консултанти, както и възможности за полагане на изпити в тестовия център на компанията.

За повече информация, разгледайте нашите Microsoft Certification Upgrade Plans.

 


signuptopageyellowedit

 

 

Подобни публикации

Обратно към блога