EN
Вход.
Нямате регистрация?
Регистрация.
Позволени са само букви на латиница.
Забравена парола.
EN

Как да ни откриете.

Офисът на ITCE се намира в Бизнес център МЕГАПАРК (червено-черна сграда, в непосредствена близост до The Mall). Входът към офисната част на бизнес центъра е с лице към паркинга на The Mall.
Сградата разполага с рампа пригодена за велосипеди и мотоциклети.

MENU EN
07 Feb

Защо и как да добавите ITCE сертификатите си към LinkedIn профила си

 

С напредването на технологията и нарастващото и влияние върху личния и професионалния ни живот, значението на професионалните социални мрежи също расте. Подобряването на профила ви в социалнните мрежи ви помага да изпъкнете и прави по-лесно откриването и връзката ви с потенциални работодатели и партьори. Добавянето на сертификати в профила ви е един от начините да покажете компетенциите и опита си.

LinkedIn, една от платформите, които в ITCE ползваме ежедневно, подкрепя опцията за добавяне на сертификати, която позволява на потребителите да споделят професионалните си сертификати с един клик. Според представители на социалната мрежа, потребителите, които са добавили сертификати към профилите си, получават средно по 6 повече преглеждания на профила си в сравнение с хората без сертификати. Сертификатите не само демонстрират отдаденост и мотивация, но и практически знания и специфичен набор от умения.

Ако сте присъствали на обучение в ITCE и сте получили някой от сертификатите ни, можете да го добавите в профила си в LinkedIn. Това може да ви помогне да развиете повече вече съществуващата ви професионална мрежа, както и да ви помогне да откриете възможности за нови партньорства и да подобри уменията ви за заетост.

Как да добавите сертификатите си? Просто следвайте стъпките, описани по-долу:

стъпки

 


signuptopageyellowedit

 

Подобни публикации

Обратно към блога