EN
Вход.
Нямате регистрация?
Регистрация.
Позволени са само букви на латиница.
Забравена парола.
EN

Как да ни откриете.

Офисът на ITCE се намира в Бизнес център МЕГАПАРК (червено-черна сграда, в непосредствена близост до The Mall). Входът към офисната част на бизнес центъра е с лице към паркинга на The Mall.
Сградата разполага с рампа пригодена за велосипеди и мотоциклети.

MENU EN
05 May

Открийте възможностите на модерната ИТ организация & официалното откриване на Българската потребителска група на ServiceNow

На 20-ти април, имахме удоволствието да бъдем домакин на семинар заедно със ServiceNow с тема изграждането на agile и ефективна ИТ организация, която подкрепя еволюиращите нужди на бизнеса.

Втората част на деня беше посветена на официалното откриване на ServiceNow потребителската група в България заедно с лидера й – Димитър Димитров от VMWare. За да научите повече за SNUG BG, кликнете тук.

Ние в ITCE сме изключително развълнувани да бъдем част от този момент, тъй като той поставя началото на професионалното общество в България и служи като изключително ценна платформа за професионалистите в областта от различни страни в региона да споделят опита си.

За да откриете повече за възможностите за организационна трансформация с ITCE & ServiceNow, посетете: https://www.itce.com/servicenow/

Наблюдавайте това място, за да научите повече за предстоящи събития и ServiceNow User Group срещи в България!

ServiceNowLaunch

servicenowlaunchservicenowlaunchservicenowlauncheventgroupphoto

 


signuptopageyellowedit

Подобни публикации

Обратно към блога