EN
Вход.
Нямате регистрация?
Регистрация.
Позволени са само букви на латиница.
Забравена парола.
EN

Как да ни откриете.

Офисът на ITCE се намира в Бизнес център МЕГАПАРК (червено-черна сграда, в непосредствена близост до The Mall). Входът към офисната част на бизнес центъра е с лице към паркинга на The Mall.
Сградата разполага с рампа пригодена за велосипеди и мотоциклети.

MENU EN
17 Apr

Официалното Откриване на Българската Потребителска Група на ServiceNow

Ние в ITCE сме изключително щастливи да обявим официалното откриване на Българската Потребителска Група на ServiceNow на 20-ти април, осъществена от съвместното усилие на лидера на групата – Димитър Димитров, Technical Lead, OneCloud SerrviceNow във VMWare и от нашия екип в ITCE.

Това е първата потребителска група на ServiceNow в Югоизточна Европа и ние сме изключително развълнувани да бъдем домакин на първата й среща. Вярваме, че това е чудесна платформа за професионалисти от различни държави в региона да се обединят и да споделят техния опит.

Потребителските групи на ServiceNow са насочени към ServiceNow клиенти и професионалисти и да ги предоставят с общност, в която да дискутират ServiceNow технологиите, да споделят добри практики и да надграждат знанието си.

За да научите повече за предстоящи събития и активности на Българската Потребителска Група на ServiceNow, посетете онлайн общността тук.

 


signuptopageyellowedit

 

Подобни публикации

Обратно към блога