EN
Вход.
Нямате регистрация?
Регистрация.
Позволени са само букви на латиница.
Забравена парола.
EN

Как да ни откриете.

Офисът на ITCE се намира в Бизнес център МЕГАПАРК (червено-черна сграда, в непосредствена близост до The Mall). Входът към офисната част на бизнес центъра е с лице към паркинга на The Mall.
Сградата разполага с рампа пригодена за велосипеди и мотоциклети.

MENU EN

За нас

За ITCE.

ITCE притежава над 17 години опит в извършването на консултантски услуги, обучения и сертификации в областта на управлението и информационните технологии. ITCE е предпочитано име на пазара известно с високото качество на услугите си и професионализъм в сътрудничеството с клиенти и партньори.

ITCE предоставя цялостни решения в областта на Облачни решения, Управление на ИТ услугите, Бизнес Анализ, Управление на Проекти, Управление на ИТ Инфраструктура и Сигурност и Enterprise Architecture. Ние сме регионалният партньор на ServiceNow – една от най-прогресивните компании в областта на облачните решения, Microsoft партньор с множество златни и сребърни нива на компетенции и Global Knowledge партньор – световният лидер в доставянето на ИТ и бизнес обучения. Ние сме също ексклузивният член на Leading Learning Partners Association EMEA за България.

Нашите консултанти са много добре познати в ИТ и бизнес средите. Успешно комбинирайки техническите компетенции от обученията с практическия опит от проектите, те са високо ценени като успешни и доверени партньори на бизнеса.

Сред нашите клиенти са едни от най-големите компании в областта на финансите, услугите, комуналните услуги, телекомуникациите, фармацията и производството в България и Европа.

За повече информация за нашите решения в областта на ServiceNow, посетете: https://www.itce.com/servicenow/

УПРАВЛЕНСКИ ЕКИП.

НАШИЯТ ЕКИП.

КАРИЕРИ.

В момента търсим кандидати за следните позиции: