EN
Вход.
Нямате регистрация?
Регистрация.
Позволени са само букви на латиница.
Забравена парола.
EN

Как да ни откриете.

Офисът на ITCE се намира в Бизнес център МЕГАПАРК (червено-черна сграда, в непосредствена близост до The Mall). Входът към офисната част на бизнес центъра е с лице към паркинга на The Mall.
Сградата разполага с рампа пригодена за велосипеди и мотоциклети.

MENU EN

Електронно Обучение.

Трябва да се влезнете в профилас си, за да достъпите E-learning портала.

Нашето електронно обучение ви дава възможността да изберете времето, темпото и местоположението на трейнинга.

Всяка съвременна организация има нужда да предостави различни видове обучения за служителите си: обучения за изграждане на умения, необходими за ежедневната работа; обучения за работа с корпоративни системи и вътрешен софтуер; обучения, целящи задълбочаване на знанията в конкретна област от дейността на компанията. Обикновено организирането на всеки такъв тип обучение изисква планиране на значително количество ресурси и детайлна подготовка: координиране на график, подготовка на материали за обучение, резервиране на зала, уреждане на транспорт и настаняване на инструктор и т.н.

E-Learning решението предоставя централизиран достъп на всички служители в компанията до подходящите материали за обучение; улеснява създаването и поддържането на съдържание (e-learning content) в системата предоставя на администраторите на обученията 24-часов онлайн достъп до централизиран портал, в който да работят; позволява на всеки служител да избира времето, скоростта и графика на учебния си процес, въз основа на личните си нужди и навици и в същото време премахва необходимостта от географска близост между обучаващ и обучаван. Решението предоставя сигурност на информацията, гарантирайки достигане й до точните потребители и в същото време показва гъвкавост, с което осигурява широк набор от типове обучения: от „живи” обучения във виртуална класна стая със стотици присъстващи хора до дистанционни обучения, предназначени за конкретен служител. E-Learning решението се възползва от предимствата на новите технологии: предоставя възможности за гласова и видео връзка, instant messaging, форуми и демонстрации на живо. E-Learning решението може да бъде интегрирано с останалите корпоративни системи, за да предостави възможности за използване на информация от различни източници: например данни за служителите от система за човешки ресурси. Решението е съобразено с най-добрите практики за сигурност на информацията: позволява контролиран достъп до материалите за обучение и личните данни на обучаващите се.

Електронните обучения, които предлагаме са

 • Онлайн обучения за всички сертификационни пътеки на Microsoft;
 • Онлайн обучения за Microsoft Оffice пакет (Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Access, Microsoft Project Server);

Какви са предимствата на електронните обучения

 • Подобрявате Вашите познания на всяко удобно за Вас време и място.
 • Получавате висококачествено обучение и дълготрайни познания като същевременно избирате:
  • Ниво на натоварване
  • Време на провеждане
  • Място за провеждане

Как мога да съм сигурен, че онлайн обученията са ефективни?

 • Дългогодишният опит на ITCE
 • Сертификатите на ITCE инструкторите
 • Тематична програма на обученията
 • Препоръки от наши клиенти