EN
Вход.
Нямате регистрация?
Регистрация.
Позволени са само букви на латиница.
Забравена парола.
EN

Как да ни откриете.

Офисът на ITCE се намира в Бизнес център МЕГАПАРК (червено-черна сграда, в непосредствена близост до The Mall). Входът към офисната част на бизнес центъра е с лице към паркинга на The Mall.
Сградата разполага с рампа пригодена за велосипеди и мотоциклети.

MENU EN

Конферентни Зали.

Запазете нашите модерно оборудвани конферентни зали ако имате нужда от пространство за собствено обучение, конференция или събитие излъчвано на живо (live stream),

Обучителният център ITCE предлага зали под наем в София за всички, които имат нужда от просторни, модерни и технически оборудвани конферентни зали.

ITCE разполага с пет напълно оборудвани учебни зали за лекционни и практически занятия. Всички зали са разположени в офиса на фирмата на адрес: бул. Цариградско шосе 115 Г, Бизнес център „Мегапарк”, ет. 1, София.

 Към момента ITCE е единственият обучителен център в България, в чиито зали са внедрени последните технологии.

  • Цялото оборудване прави залите подходящи за срещи, събития, конференции, обучения, конферентни видео разговори, предаване на живо на събития и др.
  • Залите са мултифункционални, с дневна светлина, с възможност за затъмняване и могат да бъдат приспособени за всякакъв тип събитие или среща.
  • Всяка учебна зала е оборудвана с кафе-машина SAEGO и бюфет за кетъринг, а в общите пространства са разположени апарати за студена и топла минерална вода.
  • Учебният център разполага със собствени санитарни помещения и пространства за отдих.

training-room ITCE-training

 

 

 

 

 

 

 

 

Техническото оборудване

Техническото оборудване в залите на ITCE следи последните тенденции в технологиите и дава възможност за broadcasting на събитията в живо и отдалечено участие на участниците в обучения или срещи:

  • Thin Client HP T620 Plus с 4GB RAM и Quad-Core processor и монитори HP Z22i 21.5-inch IPS Display с Full HD Resolution 1920×1080,
  • Прецизен интерактивен дисплей за инструкторите Wacom Cintiq 22HD с Full HD Resolution 1920×1080,
  • Прожектор NEC M402H с Full HD Resolution 1920×1080,
  • Камера, колони и микрофони

conference-equipment-technical

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Предимства на новата технология

  • Модерен хардуер – употреба на графични таблети, заместители на стандартните бели дъски;
  • Подобрена климатична обстановка – ситуирането на основните консуматори и генератори на топлина (компютрите за техническите обучения) извън пределите на учебната зала води до осезаемо повишен комфорт в учебните зали.

Залите могат да бъдат наети, както за делнични събития, така и за вечерни мероприятия или събития през уикенда.


Посочените цени са в евро без ДДС.

Всяка учебна зала е оборудвана с презентационна техника – проектор, прожекционни екрани, климатична и вентилационна инсталация, високоскоростен безжичен интернет достъп.

 

Компютри.png2

Запази конферентна зала