EN
Вход.
Нямате регистрация?
Регистрация.
Позволени са само букви на латиница.
Забравена парола.
EN

Как да ни откриете.

Офисът на ITCE се намира в Бизнес център МЕГАПАРК (червено-черна сграда, в непосредствена близост до The Mall). Входът към офисната част на бизнес центъра е с лице към паркинга на The Mall.
Сградата разполага с рампа пригодена за велосипеди и мотоциклети.

MENU EN

GMAT изпит.

От 2006г. ITCE е Pearson VUE Select Authorized Center и е единствената компания в България, която предоставя изпит GMAT® (Graduate Management Admission Test®).

Graduate Management Admission Test® (GMAT®) е стандартна оценка, която помага на повече от 3,000 университети по мениджмънт в цял свят да преценят интелектуалните възможности на кандидатите за задълбочено обучение по бизнес и мениджмънт.

Какво оценява GMAT®

Изпитът GMAT® измерва базови езикови и математически умения, както и умения за аналитично писане, които сте развили по време на своето образование и работа.

Формат на изпита

GMAT® се състои от 3 части:

Analytical Writing Assessment и Integrated Reasoning: Изпитът започва с аналитично писане за което разполагате с 30 минути – Analysis of an Argument. Втората част е така наречената Integrated Reasoning – четири типа въпроси, които изискват от вас да се анализират и синтезират данни в различни формати и от различни източници.
Quantitative section: Втората част от изпита продължава със секция Математика. Тя се състои от 37 тестови въпроса от два вида: Data Sufficiency и Problem Solving. Времето, с което разполагате е 75 минути.
Verbal section: Последната част от изпита е Езиковата секция. В нея има 41 тестови въпроса от три типа- Reading Comprehension, Critical Reasoning, and Sentence Correction. Времето, с което разполагате е 75 минути.
Между всяка секция, кандидатът има възможност да направи, по желание, почивка от 8 минути.

Регистрация и провеждане на GMAT®:
В деня на Вашия изпит можете да заповядате 20 минути по-рано от запазения час. Необходимо е да носите валиден документ за самоличност – лична карта, паспорт, шофьорска книжка. Всички останали необходими материали за изпита ще Ви бъдат представени в Тестовия Център.

За допълнително информация и регистрация за изпита посетете http://mba.com/mba.